El Barça B debutarà a casa contra l’Algeciras

El Barça B debutarà a casa contra l’Algeciras

El filial de Sergi Barjuan iniciarà la Primera RFEF l’últim cap de setmana d’agost (28-29) al Johan Cruyff i la tancarà al camp de l’UCAM Murcia el 28/29 de maig

El Barça B ja coneix el calendari de l’estrena de la Primera RFEF. La Reial Federació Espanyola de Futbol ha celebrat el sorteig aquest dimarts i ha fet oficial els encreuaments de les 38 jornades. El filial blaugrana s’estrenarà a l’estadi Johan Cruyff, el cap de setmana del 28 i 29 d’agost, contra l’Algeciras CF. A més, els de Sergi Barjuan ja saben que tancaran la competició regular el 28/29 de maig del 2022 al camp de l’UCAM Murcia.

Calendari asimètric

Un cop conegut el calendari, el Barça B ja sap contra qui jugarà en cadascuna de les 38 jornades. Es tracta d’un calendari asimètric, i per tant la primera i la segona volta no seguiran el mateix ordre. El grup 2 de la Primera RFEF depararà dos Clàssics contra el Real Madrid Castilla. El primer tindrà lloc el 16/17 d’octubre (jornada 8) a l’estadi Alfredo Di Stefano, mentre que el Clàssic al Johan Cruyff serà el 29/30 de gener del 2022 (jornada 21).

3200x2000-fixture-21_22-B - FONTS - WEB CAT

El primer desplaçament del conjunt de Sergi Barjuan serà en la segona jornada, i portarà l’equip al Nou Estadi de Tarragona el 4/5 de setembre per enfrontar-se al Nàstic. L’últim partit de l’any correspondrà a la jornada 17 (18/19 de desembre) i els blaugranes el jugaran a domicili contra l’UE Cornellà. La represa de la competició serà el 8/9 de gener, i el Barça B rebrà al filial del Betis.

Sistema de play-off d’ascens

Un cop acabi la competició regular de 38 jornades, els dos equips campions de cada grup ascendiran de forma directa a la Segona Divisió A. Els equips classificats entre la segona i cinquena posició dels dos grups s’enfrontaran entre ells en format de semifinals i finals per determinar els altres dos ascensos. Els duels seran els segons contra els cinquens i els tercers contra els quarts, creuant els equips d’ambdós grups.

Les eliminatòries de play-off es disputaran el 8/9 i 11/12 de juny a partits únics en una seu neutral per determinar.

A continuació es pot consultar el calendari complet del grupo 2 de la Primera RFEF.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut