Confirmat l'horari de l'Athletic Club - FC Barcelona

Confirmat l'horari de l'Athletic Club - FC Barcelona

Els de Koeman disputaran la segona jornada de la Lliga el dissabte 21 d'agost a les 22 hores a San Mamés

Nou horari confirmat. La Lliga 2021/22 ja va prenent forma. Si el passat 30 de juny es va definir el calendari, aquest 19 de juliol a tarda s'ha conegut quan es jugarà l'Athletic Club - FC Barcelona.

Els culers s'hauran de desplaçar a San Mamés per a disputar la jornada 2 el dissabte 21 d'agost a les 22 hores

Casualment, en la jornada 2 de la passada Lliga els barcelonistes també van visitar l'estadi bilbaí. Una visita de bon record. Perquè els de Koeman es van imposar per 2-3 amb un gol de Pedri i un doblet de Messi. 

 

Abans de la Lliga, la pretemporada

Recordem que prèviament el Barça haurà estrenat aquesta nova edició del torneig regular al Camp Nou. El diumenge 15 d'agost a les 20 hores haurà rebut la Reial Societat. Ara bé, tot i saber els horaris de les dues primeres jornades de Lliga el compromís més immediat dels del tècnic holandès és el Nàstic de Tarragona (21 de juliol, 19 hores). 

Els Granes seran la primera prova de la pretemporada pels culers. El següent compromís amistós serà el Girona (24 de juliol, 19 hores) i, seguidament, l'Stuttgart (31 de juliol, 18 hores). Una arrancada de partits que es podrà seguir en directe a través de Barça TV+

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut