Pedri, Mingueza i Eric participen en l'empat contra el Japó

Els tres culers han jugat amb la selecció olímpica espanyola un amistós per preparar la cita dels JJOO

Representació blaugrana en l'empat de la selecció olímpica espanyola davant el Japó (1-1). Els tres culers convocats, Pedri González, Óscar Mingueza i Eric García han participat en el partit amistós, que ha servit al combinat espanyol com a preparació per als Jocs Olímpics de Tòquio que començaran la propera setmana.

Mingueza ha estat titular i ha disputat 56 minuts, fins que ha estat substituït precisament per un altre jugador barcelonista: Eric Garcia. El central blaugrana ha disputat 34 minuts, mentre que Pedri també ha entrat a la segona part, substituint a Dani Ceballos als 67 minuts de joc, jugant els últims 23 minuts.

Els japonesos s'han avançat als 42 minuts mitjançant Doan, però Espanya ha igualat a la segona part amb un gol de Carlos Soler (min. 77) després d'una gran acció de Pedri, per acabar empatant (1-1).