Els primers golejadors de la pretemporada

Els primers golejadors de la pretemporada

Quan resten quatre dies pel primer partit de pretemporada contra el Gimnàstic de Tarragona repassem els primers golejadors dels darrers cursos

El dimecres 21 de juliol els de Ronald Koeman disputaran el seu primer amistós de la pretemporada 2021/22. El Barça rebra la visita del Gimnàstic de Tarragona a l'Estadi Johan Cruyff (19.00 hores) per disputar el primer matx preparatori per a l'inici de Lliga del proper 15 d'agost.

Curiosament el primer rival de la pretemporada dels culers será el mateix que el darrer curs. En aquella ocasió, els de Koeman van imposar-se per 3-1 amb els gols de Dembélé, Griezmann i Coutinho. Dembélé va ser l’encarregat d’obrir el marcador en aquella ocasió.

Rakitic, el primer d'una llarga llista

L’exblaugrana Ivan Rakitic va ser el primer golejador en el Chelsea-Barça de la pretemporada 2019/20. Un partit amistós, disputat a l’Estadi Saitama del Japó, en el qual els culers van caure 1-2 contra el conjunt anglès.

Si mirem més enrere trobem una llarga llista de noms que van ser els encarregats de firmar la primera diana de la pretemporada del Barça. A més, cap d’ells es repeteix en els darrers anys.

Munir El Haddadi va marcar el primer gol culer en un Tottenham-Barça (2-2) de la pretemporada 2018/19, Neymar Jr. va fer-ho en un Juventus-Barça (2017/18), Arda Turan la 2016/17 en el Barça-Celtic  i Luis Suárez en un Barça-LA Galaxy la pretemporada 2015/16. Aquest dimecres sabrem qui serà el primer golejador. Qui serà? Es repetirà el mateix resultat que l'any passat?

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut