Jorge Carrillo, blaugrana fins al 2024

Jorge Carrillo, blaugrana fins al 2024

El porter gallec continuarà vinculat al Club un cop finalitzada la seva etapa juvenil i s’incorporarà al Barça B de Sergi Barjuan

El jugador Jorge Carrillo ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2024, ampliable a dues més d’opcionals. El porter ha signat el seu nou contracte aquest dijous a les oficines del Club acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafael Yuste, el directiu responsable del futbol formatiu Joan Soler, el president del Barça B Jordi Casals i el director del futbol formatiu José Ramón Alexanco. La clàusula de rescissió del contracte és de 50 milions d’euros, que passaria a 100 milions en cas de pujar al primer equip.

3200x2000-renovac-Carrillo

Quarta temporada al Club

Jorge Carrillo, nascut el 7 de gener del 2002 (19 anys), va arribar al Barça l’estiu del 2018 procedent del Pontevedra i es va incorporar al Juvenil B. Destaca per ser un porter de gran envergadura i és internacional sub18 i sub19 amb la selecció espanyola.

En les tres temporades que acumula al Club ha anat creixent com a porter, i el curs passat va tenir força protagonisme al Juvenil A. De fet, va ser el porter titular en els dos partits de la fase final de la Copa de Campions, que va donar per finalitzada la temporada 20/21.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut