Com comença el Barça la pretemporada als darrers anys?

Com comença el Barça la pretemporada als darrers anys?

Falta tot just una setmana per disputar el primer amistós, i aprofitem aquestes línies per repassar els inicis de pretemporada culers

Aquest dimecres 21 de juliol el FC Barcelona disputarà el seu primer amistós de la pretemporada 2021/22. Els de Koeman rebran la visita del Gimnàstic de Tarragona a l'Estadi Johan Cruyff (19.00 hores) per disputar el primer matx preparatori per a l'inici de Lliga del proper 15 d'agost.

Curiosament, el primer amistós de la pretemporada serà davant els tarragonins, igual que a la pretemporada passada. Llavors, els culers van vèncer per 3-1 gràcies als gols de Dembélé, Griezmann i Coutinho. Aquí tens els highlights d'aquell partit:

Si repassem la resta d'inicis de pretemporada, veiem que els culers acostumem a iniciar l'estiu amb resultats molt diversos. A la pretemporada del 2019, els culers van perdre el primer partit davant el Chelsea (1-2), en un partit on el gol blaugrana va ser obra de Rakitic. A l'estiu anterior, el 2018, empat davant el Tottenham (2-2) amb gols de Munir i Arthur, i el 2017, victòria contra la Juventus amb doblet de Neymar Jr.

Si reculem una mica més, el 2016 la pretemporada es va iniciar amb victòria contra el Celtic per 3-1, amb gols d'Arda Turan, Munir i Ambrose en pròpia porteria. El 2015, nova victòria, aquest cop contra Los Ángeles Galaxy (2-1), amb gols de Luis Suárez i Sergi Roberto, i el 2014, victòria 0-1 contra el Recreativo de Huelva amb gol de Joan Román

Així, doncs, dimecres vinent començarà una nova pretemporada per als culers. Qui serà el primer golejador? Repetiran el triomf del curs passat davant el Nàstic? Segueix-lo el 21 de juliol a les 19 hores, en exclusiva a Barça TV+.

mini_1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-amistos-CAT (1)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut