El balanç dels blaugranes a la Copa Amèrica

El balanç dels blaugranes a la Copa Amèrica

Consulta l'1x1 dels jugadors blaugranes en aquesta Copa Amèrica

Finalitzada la Copa Amèrica amb un desenllaç feliç pels dos integrants blaugranes de la selecció argentina, el torneig ha comptat amb la participació de quatre blaugranes: Messi i Agüero amb l’Argentina, Emerson Royal al Brasil i Ronald Araujo, que no ha debutat a la competició, amb la selecció uruguaia.

Argentina

  • Lionel Messi (630 minuts): Aquesta ha estat, sense dubte, la seva Copa Amèrica. Capità, ha aconseguit aixecar per fi un trofeu amb la selecció argentina després de ser escollit millor jugador del torneig. Les dades parlen per si soles: ha estat el màxim golejador (4) i el màxim assistent (5) del certamen. Ha disputat tots els minuts de la Copa Amèrica, i en la final va convertir-se en el jugador que més partits (34) ha disputat en la història de la competició, igualant la marca del xilè Sergio Livingstone vigent des de 1953.
  • Sergio Agüero (133 minuts): El flamant fitxatge del FC Barcelona ha participat en quatre dels set partits que ha disputat l’albiceleste en la present edició. En el duel de la fase de grups davant Bolívia, Agüero va assistir a Messi i va demostrar la connexió blaugrana. Habitual de la selecció argentina des de fa més d’una dècada, el Kun ha aconseguit afegir al seu palmarès la Copa Amèrica en el cinquè intent d’aixecar-la i després d’haver-se quedat a les portes en dues ocasions.

Brasil

  • Emerson Royal (110 minuts): la nova incorporació blaugrana ha estat partícep en tres dels jocs de Brasil, acumulant 110 minuts a les seves cames. Titular davant d’Equador en el darrer partit de la fase de grups, Emerson també va gaudir de minuts a la gran final, on el seleccionador Tite el va fer saltar al camp per disputar l’últim quart d’hora i intentar remuntar davant d’Argentina. Al llarg del campionat, Emerson va promediar més d’un 85% d’acert en el pase, a més de vuit recuperacions i 12 duels guanyats. 

Uruguai

  • Ronald Araujo: el prodigiós central uruguaià, una de les novetats més importants de la llista de la celeste, no ha arribat a debutar en aquesta Copa Amèrica. Amb molèsties a l’isquiotibial, Araujo s’ha perdut alguns partits per lesió i no ha pogut ajudar a l’Uruguai a fer un bon paper a la Copa Amèrica.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut