Noves excedències i renovació d'abonaments sense cost per als socis que van pagar-lo la temporada passada

Noves excedències i renovació d'abonaments sense cost per als socis que van pagar-lo la temporada passada

El Club ofereix aquestes dues opcions davant les incerteses derivades de la pandèmia

Davant les incerteses derivades de la pandèmia de la Covid-19, el FC Barcelona ofereix als seus socis amb abonament al Camp Nou la possibilitat de renovar els seus abonaments, o bé la de demanar una temporada d'excedència.

Renovació de l'abonament sense cost

Els socis abonats que vulguin renovar el seu abonament, i que ja van liquidar-lo la temporada passada sense haver pogut assistir a cap partit a l'Estadi, podran fer-ho sense abonar el seu import. 

D'aquesta manera, només es cobrarà l'import de l'abonament de la nova temporada a aquells socis abonats que van sol·licitar l'excedència per a la temporada 2020/21 i que ara vulguin renovar el seu abonament. En aquest cas es descomptarà, si s'escau, la compensació dels partits sense públic de la temporada 19/20 i l'import del Seient Lliure acumulat que resta pendent d'aquella temporada.

Fins que no es tingui disponible l'aforament al 100%, s'establirà a cada partit un procés de sol·licitud d'assistència per a tots aquells abonats que no hagin demanat excedència, i s'efectuarà un sorteig si les peticions són superiors a les localitats que s'ofereixen.

Sol·licitud d'excedència

Davant la possibilitat d'iniciar-se la competició amb una presència restringida de públic, i davant la incertesa de no saber encara en quin moment es podrà disposar de la totalitat de l'aforament per a l'assistència de socis i aficionats, el Club torna a oferir als seus abonats la possibilitat de poder demanar una excedència dels abonaments per a la temporada 2021/22.

Els socis que vulguin mantenir l'excedència per segon any consecutiu i tinguin pendent la compensació del Seient Lliure, podran recuperar aquest import a l'hora de liquidar l'abonament de la temporada 2022/23.

Finalment, als socis que decideixin demanar per primer cop l'excedència i que van pagar l'abonament de la temporada 2020/21, se'ls compensarà aquest import quan renovin el seu abonament la temporada que ve.

mini_3200x2000_abonament_CAT

Formulari únicament per demanar excedència

Els abonats que optin per sol·licitar l'excedència, hauran de fer-ho a través d'un formulari.

Aquest formulari únicament haurà de ser emplenat pels abonats que sol·licitin l'excedència d'una temporada. El Club considerarà, per defecte, que els socis abonats que no ho sol·licitin estan d'acord en la renovació dels seus carnets d'abonats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut