El primer equip passa les proves mèdiques

El primer equip passa les proves mèdiques

Els jugadors culers han estat citats aquest diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer les habituals proves mèdiques i físiques

Continua l'inici de la pretemporada blaugrana. Després de que dissabte el primer equip blaugrana tornès a la feina amb les proves PCR i serològiques, aquest diumenge ha estat el torn de les proves mèdiques i físiques. 

En total, han estat 10 jugadors del primer equip i set del Barça B els que han dut a terme aquestes proves. Els futbolistes del primer equip presents han estat Ter Stegen, Dest, Piqué, Pjanić, Riqui Puig, Neto, Coutinho, S. Roberto, Ansu Fati i Umtiti.

A més, set jugadors del Barça B també han format part del grup: Gavi, Comas, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Iñaki Peña i Yusuf Demir, que aquest divendres es va anunciar la seva arribada al Barça cedit pel Rapid Viena

Les proves que s'han realitzat són: proves cardiològiques, composició corporal, estabilitat articular, ecografies de control i nutrició. 

El dilluns tindrà lloc el primer entrenament

Una vegada superades les proves mediques el dilluns 12 de juliol l’equip farà el primer entrenament de la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ter Stegen, O. Dembélé, Coutinho i Ansu Fati s’afegiran a les sessions segons l’evolució de les seves lesions. Els de Ronald Koeman també s’exercitaran el dimarts, dimecres, divendres i dissabte en sessions matinals, mentre que el dijous i el diumenge l’equip tindrà festa. 

Progressivament s’aniran incorporant a la dinàmica del primer equip els futbolistes que han disputat l’Eurocopa i la Copa Amèrica. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut