La pretemporada, en marxa

La pretemporada, en marxa

En total 12 jugadors del primer equip i nou del Barça B han dut a terme les proves PCR i serològiques

El primer ja ha iniciat la pretemporada 2021/22. Aquest dissabte 10 de juliol els de Ronald Koeman han reprès l’activitat a la Ciutat Esportiva i ho han fet amb les proves PCR i serològiques. Cal recordar que aquest diumenge es duran a terme les habituals proves mèdiques i físiques.

Els futbolistes del primer equip presents en aquest primer dia són Ter Stegen, Dest, Piqué, Pjanić, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, S. Roberto, Ansu Fati, Umtiti i Wague. A més, nou jugadors del Barça B també han format part del grup: Ilias, Gavi, Comas, Ramos Mingo, Nico, Arnau Tenas, Álex Collado, Iñaki Peña i Yusuf Demir, que aquest divendres s’ha anunciat la seva arribada al Barça cedit pel Rapid Viena

El dilluns tindrà lloc el primer entrenament

Una vegada superades les proves mediques el dilluns 12 de juliol l’equip farà el primer entrenament de la pretemporada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ter Stegen, O. Dembélé, Coutinho i Ansu Fati s’afegiran a les sessions segons l’evolució de les seves lesions. Els de Ronald Koeman també s’exercitaran el dimarts, dimecres, divendres i dissabte en sessions matinals, mentre que el dijous i el diumenge l’equip tindrà festa. 

Progressivament s’aniran incorporant a la dinàmica del primer equip els futbolistes que han disputat l’Eurocopa i la Copa Amèrica. 

Els primers amistosos

El primer test per al Barça arribarà el dimecres 21 de juliol, contra el Gimnàstic de Tarragona i a l’Estadi Johan Cruyff (19 hores). El dissabte 24 de  juliol serà el Girona el rival dels de Ronald Koeman en el mateix escenari i mateixa hora (19 hores). Curiosament aquests dos conjunts també van ser els rivals del Barça a la pretemporada anterior, la 2020/21.

Aquests dos partits es podran veure en directe arreu del món a través de BarçaTV+ i a través de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya a través de les plataformes televisives de subscripció.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut