Irene Paredes fitxa pel Barça

Irene Paredes fitxa pel Barça

La central, excapitana del París Saint-Germain, ha signat contracte per a les properes dues temporades

Irene Paredes és nova jugadora del Barça Femení. La fins ara capitana del París Saint Germain ha firmat contracte fins al 30 de juny del 2023 i s’uneix a Ingrid Syrstad Engen i Fridolina Rolfö com a reforços del conjunt que dirigirà Jonatan Giráldez. L’acte de signatura ha tingut lloc a la Llotja de l’Estadi Johan Cruyff, amb la presència del directiu Xavier Puig i del mànager del futbol femení, Markel Zubizarreta.

Paredes, de 30 anys, és una central autoritària, de bona tècnica i físic imponent, cosa que la fa dominadora del joc aeri. Nascuda Legazpi (Guipúscoa), va debutar a la Primera Divisió amb la Reial Societat amb 17 anys i, posteriorment, va triomfar amb l’Athletic Club, on va ser un pilar fonamental en la consecució de la Lliga del 2016.

Precisament, aquell any va fer les maletes cap a França per seguir creixent. El seu comiat fa unes setmanes va ser per la porta gran, alçant la primera Lliga de la història del PSG.

 

La defensa basca, considerada com una de les millors del món en la seva posició, és també la capitana d’una selecció espanyola que acostuma a tenir una nodrida representació culer.

Les valoracions d’Irene Paredes

"Estic encantada de ser aquí, de fitxar per un club que ve de fer història. Vinc a aportar. Espero que l’equip vagi a més".

"És un equip totalment diferent al que m’enfrontava amb l’Athletic, fa més de cinc anys. Tothom pot veure com ha crescut a nivell de club i a nivell d’individualitats. A les jugadores les he patit... però al final s’han vist els resultats que han tingut. Estic contentíssima de ser aquí".

 

"A l’hora de prendre la decisió, he parlat molt amb elles (companyes de selecció). M’han parlat molt bé del club, del projecte i de l’equip, i, per suposat, han sumat a la decisió".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut