Fridolina Rolfö, blaugrana fins al 2023

Fridolina Rolfö, blaugrana fins al 2023

L’extrem sueca, procedent del Wolfsburg, ha signat contracte per a les properes dues temporades

Fridolina Rolfö ja és blaugrana. Després de l’anunci de la primera incorporació del Barça Femení 2021/22, Ingrid Syrstad Engen, també procedent del Wolfsburg arriba l’extrem sueca, que ha firmat contracte fins al 30 de juny del 2023. L’acte de signatura ha tingut lloc a la Llotja de l’Estadi Johan Cruyff, amb la presència del directiu Xavier Puig i del mànager del futbol femení, Markel Zubizarreta.

Rolfö, de 27 anys, és una extrem esquerrana que també pot actuar com a davantera centre i destaca per la seva potència física, velocitat i el seu olfacte anotador. El Barça la va patir a les semifinals de la Lliga de Campions de la temporada 2018/19 amb el Bayern Munic i especialment a les de l’edició 2019/20, quan, ja amb el Wolfsburg, va firmar l’únic gol del partit.

Amb una àmplia trajectòria amb la selecció sueca, properament afrontarà els seus segons Jocs Olímpics a Tòquio. En els primers, a Río, es va emportar la medalla de plata.

 

Les valoracions de Fridolina Rolfö

"Crec que físicament puc ajudar a l’equip. Sóc una jugadora ràpida, amb un bon un contra un i espero aportar molt a dalt".

"Espero gaudir jugant la Lliga, però també la Champions League. És un gran repte".

"Estic molt contenta de ser equip i espero que podeu gaudir de mi i de l’equip a la gespa".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut