Ferran Reverter, nou director general del FC Barcelona

Ferran Reverter, nou director general del FC Barcelona

El nou director general del Barça reportarà directament al consell directiu i al president de l’Entitat, Joan Laporta

Ferran Reverter (Barcelona, 1972) és des d’avui 1 de juliol nou director general del FC Barcelona. Abans, però, Reverter ja va ser convidat en diverses ocasions per l’entitat catalana perquè conegués el Club, així com el nou equip d’executius.

El nou director general del Barça reportarà directament al consell directiu i al president de l’Entitat, Joan Laporta.

Ferran Reverter substitueix en el càrrec Òscar Grau, anterior director executiu, que va estar en el càrrec durant el període de transició entre la dimissió de la Junta de Josep Maria Bartomeu, la Junta Gestora encapçalada per Carlos Tusquets, i les primeres setmanes de mandat del nou consell directiu.

 

Reverter és llicenciat en economia per la Universitat Pompeu Fabra (1994), estudis que va complementar amb un programa de desenvolupament de la gestió a l’IESE Business School, de la Universitat de Navarra.

La Junta de Joan Laporta el va contractar per a la tasca duta a terme aquests darrers anys com a director executiu en la multinacional alemanya MediaMarktSaturn RetailGroup des de l’octubre del 2018 fins aquest dimecres, 30 de juny del 2021. Abans, però, va ser director d’Operacions a la mateixa companyia durant gairebé quatre anys.

La seva dilatada carrera a MediaMarkt la va començar el juliol del 2002, quan va ser contractat com a cap d’adquisicions de noves tecnologies, i posteriorment com a gerent de botiga a Mataró, primer com a director d’adquisicions, després com a director d’operacions i finalment com a director executiu de MediaMarkt Iberia, càrrec que va ocupar des del juliol del 2013 fins al setembre del 2018, abans de fer el salt a la central de la multinacional alemanya, a la ciutat d'Ingolstadt.

La carrera laboral de Ferran Reverter la va iniciar a l’empresa familiar Manufacturas Rever, com a cap de vendes fins al novembre del 2000.

Ferran Reverter és una persona propera i amant dels esports, practicant del jogging a diari, i, com a líder nat, el nou director general del FC Barcelona sempre treballa amb una actitud positiva, encara que sigui sota pressió. Se’l considera una persona resilient i sempre amb una gran visió de futur.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut