El primer Clàssic entre Barça i Reial Madrid es jugarà el 24 d'octubre al Camp Nou

El primer Clàssic entre Barça i Reial Madrid es jugarà el 24 d'octubre al Camp Nou

El duel corresponent a la segona volta es jugarà a Madrid el cap de setmana del 19 i 20 de març

Els dos Clàssics de la Lliga 2021/22 ja tenen data confirmada, un cop sortejat tot el calendari de Lliga. Es jugaran el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre al Camp Nou (10a jornada) i el cap de setmana del 19 i 20 de març al Santiago Bernabéu (29a jornada).

D'aquesta manera, el Barça rebrà al Camp Nou el Reial Madrid després de jugar contra el València, també a casa, encadenant dos partits consecutius com a local. El partit posterior al primer Clàssic de Lliga serà una jornada intersetmanal al camp del Rayo Vallecano.

Mentre que el Clàssic corresponent a la segona volta s'emmarcarà just després d'un Barça-Osasuna i just abans d'una aturada de Lliga que vindrà seguida d'un Barça-Sevilla.

Un Clàssic més a la Supercopa d'Espanya

Però aquests dos Clàssics de Lliga no seran els únics de la temporada 2021/22. La Copa del Rei guanyada pel Barça i el sotscampionat del conjunt blanc a la passada Lliga farà que tots dos equips es tornin a enfrontar a les semifinals de la Supercopa d'Espanya que es disputarà el mes de gener. D'aquesta manera es farà més suportable l'espera entre el primer i el segon Clàssic de Lliga...

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut