La Reial Societat, primer rival del Barça a la Lliga 2021/22

La Reial Societat, primer rival del Barça a la Lliga 2021/22

L’equip dirigit per Imanol Alguacil, serà el primer rival dels de Ronald Koeman el cap de setmana del 14 i 15 d’agost

Ja hi ha calendari de la Lliga 2021/22. El FC Barcelona iniciarà la competició domèstica contra la Reial Societat. I ho farà com a local al Camp Nou el cap de setmana del 14 i 15 d’agost. Així ho ha deparat el sorteig del calendari de Lliga, celebrat aquest dimecres 30 de juny a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. La darrera jornada el Barça rebrà la visita del Vila-real al Camp Nou.

La primera jornada

Alabès - Reial Madrid
FC Barcelona - Reial Societat
Celta - Atlètic de Madrid
Mallorca - Betis
Cadis - Llevant
Osasuna - Espanyol
Sevilla - Rayo Vallecano
València - Getafe
Vila-real - Granada
Elx - Athletic Club

Els Clàssics

Els dos partits contra el Reial Madrid a la competició també tenen jornada fixada. El primer dels dos serà al Camp Nou, corresponent a la jornada 10 del campionat i tindrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 d'octubre. El partit al Santiago Bernabéu es disputarà a la jornada 29, amb data per concretar el cap de setmana del 19 i 20 de març.

El retorn dels derbis

Amb el retorn de l'Espanyol a Primera es tornaran a viure els duels a la Lliga contra l'Espanyol. El primer d'ells serà al Camp Nou, a la jornada 14, mentre que el segon serà a la jornada 24 el cap de setmana del 12 i 13 de febrer.

A banda d'aquests partits també cal destacar els dos partits contra l'Atlètic Madrid, actual campió. El partit al Wanda serà a la jornada 8 i el de tornada al Camp Nou la jornada 23.

3200x2000-fixture-21_22-cat (1)-min

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut