Acord per al traspàs de Konrad de la Fuente a l'Olympique de Marsella

Acord per al traspàs de Konrad de la Fuente a l'Olympique de Marsella

El traspàs és per 3 milions d'euros i el club blaugrana es reserva un % de la futura venda del jugador

El FC Barcelona i l'Olympique de Marsella han arribat a un acord per al traspàs de Konrad de la Fuente per 3 milions d'euros. El club blaugrana es reserva un % de la futura venda del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Konrad de la Fuente pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Blaugrana des del 2013

Konrad de la Fuente va arribar a Barcelona als 10 anys quan el seu pare va ser traslladat al consolat d’Haití a Barcelona. Els seus inicis van ser al Tecnofutbol i a la Damm abans d’arribar a l’Infantil B del Barça la temporada 2013-14 on, amb Marcel Sans a la banqueta, es va proclamar campió de Lliga. Ha passat per totes les categories de futbol-11 del Club i destaca, per exemple, la seva participació en la consecució dels títols de Lliga amb el Cadet B (2015-16), el Cadet A (2016-17), el Juvenil B (2017-18) i el Juvenil A de Franc Artiga (2019-20).

Konrad va debutar al Barça B de Garcia Pimienta l’1 de desembre del 2018 contra el València Mestalla al Miniestadi (2-2). Amb el Juvenil A va disputar nou partits a la UEFA Youth League la temporada 2018-19, en què va marcar un gol amb el Juvenil A de Denis Silva que va caure a la tanda de penals de les semifinals davant del Chelsea.

Aquesta temporada el davanter nord-americà ha disputat un total 21 partits amb el Barça B i ha marcat sis gols i realitzat quatre assistències. Cal recordar que, Konrad es va estrenar com a golejador amb el filial blaugrana el curs passat sent juvenil en la victòria davant el Prat (1-2). Konrad, a més, ha debutat amb el primer equip aquest curs disputant tres partits davant el Dynamo de Kiev i el Ferenvaros (Champions League) i el Cornellà (Copa del Rei).

Konrad ha estat internacional amb els Estats Units en totes les categories inferiors des dels 14 anys. Amb la selecció sub-20 va disputar el Mundial 2019 jugat a Polònia i ha disputat un partit amb la selecció absoluta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut