Braithwaite: gol i classificat per a quarts

El davanter blaugrana ha anotat el darrer gol de la golejada de Dinamarca davant Gal·les (0-4) i avança de ronda a l'Eurocopa

Primer jugador blaugrana classificat per als quarts de final de l'Eurocopa. La Dinamarca de Martin Braithwaite ha superat amb autoritat a Gal·les en el primer partit dels vuitens de final amb un contundent 0-4 i amb el davanter culer com a un dels grans protagonistes.

El '9' blaugrana ha estat titular i ha disputat els 90 minuts, sent un dels jugadors més destacats en atac. Braithwaite ha estat clau en la jugada del segon gol i a més, ha anotat el quart amb una gran definició amb l'esquerra. Després que l'assistent anul·lés el gol per fora de joc, el VAR ha revisat l'acció i ha donat per vàlid el gol del danès. Les altres dianes han estat obra de Dolberg (2) i Mahle.

Ara, els danesos disputaran els quarts de final contra el guanyador de Països Baixos i República Txeca, així que en el cas que es classifiquin els holandesos, hi hauria duel culer entre Braithwaite i De Jong i Depay.