Athletic Club - Barça: Nou triomf per concloure els partits a domicili (0-4)

Els gols de Patri Guijarro, Berta Bou, debutant amb el primer equip, Oshoala i Alexia han portat la 31a victòria en Lliga Iberdrola

Punt final als desplaçaments de Lliga 2020/21 amb una nova victòria. El Barça Femení s'ha embutxacat un triomf incontestable al camp de l'Athletic Club (0-4). Així doncs, ha sumat els tres punts per 31a vegada en 32 partits. Patri Guijarro, Berta Bou, que s'ha estrenat amb el primer equip igual que Maria Pérez, Oshoala i Alexia han estat les autores de les dianes barcelonistes.

Gols culers per ressaltar

Tarda d'efemèrides blaugranes a Lezama. Sense importar les rotacions, des de la primera part, les de Lluís Cortés, amb el control absolut de la possessió, ha dibuixat i monopolitzat les estadístiques ofensives. Enaltides per Patri Guijarro i per Berta Bou, titular en la seva estrena amb el primer equip blaugrana.

La 12 culer ha obert l'electrònic amb un cop de cap en la sortida d'un córner. Una diana que ha suposat la número 150 del Barça en la Primera Iberdrola 2020/21. Un fet rellevant que n'ha precedit un altre. Perquè Berta Bou, amb el 38 a l'esquena, ha arrodonit el seu debut amb el primer equip amb una diana

I arriba una nova victòria

Sense sofrir en defensa, les culers han conduït còmodament el partit a la conclusió. El 0-2, que ha lluït al descans, ha incrementat en la segona part. Perquè el discurs incontestable ofert per les barcelonistes, amb la pilota als peus com a argument exponencial, ha portat més celebracions.

Oshoala, després d'una assistència de la debutant Berta Bou, que també s'ha mostrat segura en tasques defensives, ha escrit el clar 0-3. I no ha estat l'últim, ja que Aleixa ha firmat el definitiu 0-4; i que, de moment, ha aturat el comptador anotador culer en Lliga als 153 gols. En el període transcorregut entre aquests gols s'ha vist una altra estrena barcelonista amb el primer equip, la de María Pérez

Després d'aquesta nova victòria, el Barça tornarà cap a Barcelona per disputar un altre partit de Lliga. L'Sporting de Huelva, amb el Johan Cruyff com escenari, és el pròxim compromís de les blaugranes: dijous 24 de juny a les 16 hores.

FITXA DEL PARTIT

Athletic Club, 0
Barça, 4

Athletic Club: Amaia Peña, Oihane Hernández, Gimbert, Murua, Moraza, Cerro (Paula Arana, min. 80), Oihane Valdezate, Istillart (Oguiza, min. 69), Ane Azcona (Ibañez, min. 80), Lucía García (Landaluze, min. 55) i María Díaz (Eunate, min. 69)
Barça: Gemma Font, Jana Fernández (Melanie, min. 72), Berta Bou, Mapi, Emma Ramírez (Ari Mingueza, min. 64), Patri (Maria Pérez, min. 72), Hamraoui (Alexia, min. 46), Cronogorcevic, Oshoala, Mariona i Jennifer Hermoso (Hansen, min. 64)

Gols: 0-1, Patri (min. 22); 0-2, Berta Bou (min. 33); 0-3, Oshoala (min. 60); 0-4, Alexia (min. 80)

Àrbitra: Casal Fernández. Ha amonestat amb targeta groga María Pérez (min. 91)