Athletic Club – FC Barcelona Femení: Darrer partit fora de casa

Athletic Club – FC Barcelona Femení: Darrer partit fora de casa

Barça TV i streaming a BarçaTV+: Les campiones blaugranes afronten l’últim partit com a visitants de la temporada

Dimarts a les 16 h, a les instal·lacions de Lezama, en directe per Barça TV, el FC Barcelona Femení juga un dels partits ajornats de la Primera Iberdrola, corresponent a la Jornada 17. Aquest serà el darrer partit a domicili de la temporada 2020/2021, ja que els dos altres partits restants de Lliga, els jugarà el Femení a l’Estadi Johan Cruyff.

El FC Barcelona Femení està a Euskadi des de diumenge al matí. A la tarda del mateix diumenge es va imposar per 1 a 4 a la Real Sociedad i ara s’ha desplaçat a Bilbao per jugar el partit de dimarts. Les blaugranes visiten a un rival al que s’han imposat, a domicili, en les seves darrers quatre visites

Les de Cortés ja són campiones de Lliga i mostren el millor atac de la Primera Iberdrola amb 149 gols a favor i la millor defensa amb 14 gols encaixats en 31 jornades. 

Per la seva part l’Athletic Club ocupa l’onzè lloc de la taula i encara amb opcions a ser vuitè. Les basques venen d’assolir un triomf per 2 a 0 davant el Sevilla, que trencava una ratxa de quatre derrotes consecutives en Lliga. Però l’Athletic Club s’està mostrant molt en forma com a local perdent només un dels darrers 8 partits que ha jugat a Lezama. 

Lluís Cortés manté la convocatòria de les jugadores que han viatjat al País Basc per jugar els dos partits, amb l’excepció de Losada, baixa per unes molèsties a la cuixa dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut