Les valoracions de Cortés i Losada

Les valoracions de Cortés i Losada

L’entrenador i la primera capitana han fet una declaració arran de les informacions periodístiques de les últimes hores

Arran de les informacions periodístiques de les últimes hores, l’entrenador Lluís Cortés i la primera capitana, Vicky Losada, ha portat a terme declaracions als mitjans del club:

Lluís Cortés

“Amb tota la càrrega emocional acumulada és normal que apareguin conflictes i de més tensió. Són situacions que s’han de resoldre a nivell intern, que fa molt temps que s’hi està treballant i el que dic que s’han de fer canvis sobretot quan guanyes, que és quan has de ser capaç d’adaptar-te. Però és cert que hem de tenir en compte totes les parts implicades en aquest procés. Escoltar les jugadores és important, escoltar l’staff també, saber que el club confia en nosaltres en aquest projecte i que hem de ser forts en aquest equip, és el més important de tot. La idea és seguir treballant per poder canviar coses, que és evident que les hem de fer, però seguint sent un equip i una família com hem estat fins ara”.

Vicky Losada

“M’agradaria dir que l’equip sempre ha respectat les jerarquies del club, el treball de l’staff. Som un grup humà molt bo. Crec que ha estat un any molt complicat pel covid, al final la gent que treballa a l’elit sap que la tensió emocional i la concentració és molt dura. Ara queda una setmana i nosaltres volem acabar guanyant els partits, donant una bona imatge i que el culer segueixi gaudint. També que la gent se centri en el que hem aconseguit, que és molt complicat. Ha estat un any molt bonic per a tots”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut