El Juvenil A afronta aquest dimecres els quarts de final de la Copa Campions

El Juvenil A afronta aquest dimecres els quarts de final de la Copa Campions

Els nois dirigits per Sergi Milà disputaran l’anada davant el Llevant a les 18 hores (Barça TV) després de conquerir la Lliga en l’última jornada

El Juvenil A del FC Barcelona afronta aquest dimecres l’anada dels quarts de final de la Copa de Campions. Ho farà davant el Llevant a la Ciutat Esportiva del conjunt valencià a les 18 hores i en directe per Barça TV.

El conjunt dirigit per Sergi Milà disputarà la competició després de guanyar la Lliga en l’última jornada superant el Cerdanyola per 1-3, a domicili, combinat amb l’empat de l’Espanyol al camp del Nàstic en un final ple d’emoció i d’infart (1-1).

Els blaugranes que, van afrontar l’últim partit de Lliga amb 14 baixes, a causa de dos casos Covid-19 a la plantilla i els seus contactes estrets i la majoria de l’staff tècnic, han recuperat gairebé la totalitat de la plantilla i aquest dimarts han realitzat l’últim entrenament per preparar el duel de l’anada davant el Llevant. El Juvenil A viatja aquest dimarts cap a València, on s’hi mantindrà concentrat fins l’hora del partit.

La tornada dels quarts de final serà el proper diumenge 20 de juny a les 18 hores a l’Estadi Johan Cruyff. En cas de passar l’eliminatòria es disputarà una Final Four del 24 al 27 de juny, en una seu a determinar per la Reial Federació Espanyola de Futbol. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut