Arriba la final de la Lliga Endesa

Arriba la final de la Lliga Endesa

El Barça es juga el títol de Lliga contra el Madrid al millor de tres partits

El Barça visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Reial Madrid en el que serà el primer partit de la final de la Lliga Endesa, que també serà al millor de tres partits. Els blancs, que van finalitzar la Lliga Regular en primera posició, tenen el factor pista a favor. El segon partit serà a Barcelona el dimarts 15 de juny, a les 22h, i en cas de tercer partit aquest es disputaria el dijous 17, a les 22h, a Madrid.

El rival

L’equip que entrena Pablo Laso ha superat l’Herbalife Gran Canària (2-0) i el València Basket (2-1) per plantar-se a una nova final de la Lliga Endesa. El màxim anotador del conjunt blanc en aquest Playoff és Sergio Llull, amb 12,3 punts per partit, mentre que el jugador més valorat és el pivot Edy Tavares amb 14.4 punts (7,2 punts i 8 rebots per partit). A banda de Llull i Tavares el Madrid compta amb Garuba, Carroll, Causeur, Poirier, Taylor, Tyus, Rudy, Alocén o Abalde, entre d’altres, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

Ha arribat a la final de la competició després d’haver superat el Joventut de Badalona (2-1) en els quarts de final i el Lenovo Tenerife (2-1) a les semifinals. Sarunas Jasikevicius tindrà 13 jugadors a la seva disposició per a un primer partit de la final que es preveu molt igualat. En el que portem de temporada tots dos equips s’han vist les cares en sis ocasions i el balanç és de 4-2 a favor dels catalans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut