Xavi Pascual:

Xavi Pascual: "Hem jugat molt bé tot l'any i volem seguir igual"

El tècnic blaugrana, juntament amb el capità, Raúl Entrerríos, han analitzat la Final Four de la Champions que es disputarà el proper cap de setmana a Colònia

Tot a punt per a la Final Four. El Barça viatjarà aquest dijous a Colònia per afrontar la gran fase final de l'EHF CHampions League. Aquest dimecres, el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, i el capità, Raúl Entrerríos, han repassat l'actualitat culer abans de la gran cita de dissabte contra el Nantes (18.00 hores) al Lanxess Arena. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Xavi Pascual

La preparació

"Estem preparant la Final Four com fem sempre, tenint en compte la primera final de dissabte, que és la que et dóna l'oportunitat després de poder lluitar pel títol. Estem concentrats en la feina a fer, no penso en què seran els meus últims partits. Ja tindré temps de pensar-ho un cop acabi la F4". 

"Els títols els guanya el Club i ara tenim una nova oportunitat de guanyar la Champions".

Confiança

"Hem jugat molt bé tot l'any, hem de seguir igual, en la mateixa línia. Tenim confiança en el que fem. Les derrotes sempre afecten, però l’equip està totalment recuperat de l'última final".

El rival

"El Nantes és l’equip que més en forma està dels quatre. Les dues eliminatòries han estat espectaculars, deixant fora a grans equips. S’ha anat notant la mà de l’Alberto, i és un equip perillosíssim".

Favorits

"Pots estar molt bé i que els altres equips també ho estiguin. Quan arribes a la Final Four, tots quatre equips la poden guanyar, no hi ha favorits. Allà canvia tot, són dos partits i poden passar moltes coses". 

"El paper de favorit no existeix, allà tot s'iguala. Hi ha un 25% de possibilitats, per molt que hagis fet durant la temporada". 

mini_2021-06-09 BALONMANO 02
"Quan arribes a la Final Four, els quatre equips la poden guanyar, no hi ha favorits" - MIGUEL RUIZ

Raúl Entrerríos

L'afició

"Els trobarem molt a faltar. És una competició per notar el suport de la nostra gent, però haurem d'adaptar-nos".

Els seguidors culers han de saber que anirem a donar el màxim per aconseguir aquest títol, és un objectiu molt important per al Club. L'equip està molt mentalitzat per donar el 100%".

La dificultat de la Final Four

"No hi ha dubte que la Final Four és molt difícil d'aconseguir, de fet, ja ho és el fet d'arribar allà. Pot passar qualsevol cosa, com hem vist tots aquests anys".

Temporada llarga

"Portem molta càrrega de partits, és algo que es porta al cos. Jo he de cuidar-me més i tenir molta atenció als petits dolors".

La trajectòria

"Espero arribar bé i poder ajudar a l'equip en tot el possible, vull acabar la temporada i la meva carrera de la millor manera possible". 

mini_2021-06-09 BALONMANO 06
"Els seguidors culers han de saber que donarem el màxim per aconseguir aquest títol" - MIGUEL RUIZ

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut