En busca d’un lloc a la final de la Lliga Endesa

En busca d’un lloc a la final de la Lliga Endesa

Els de Saras busquen el segon triomf a les semifinals a la pista del Lenovo Tenerife (21:15h)

El Barça visita aquest dimecres, a les 21:15h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Lenovo Tenerife en el que serà el segon partit de les semifinals de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que van vèncer per un contundent 112-69 en el primer partit per situar l’1-0 a l’eliminatòria, busquen un segon triomf per certificar el pas a la final de la Lliga Endesa.

El rival

Tot i la derrota al Palau el Lenovo Tenerife ha demostrar ser un dels equips més en forma de la Lliga Endesa i del Playoff. L’equip insular compta amb un equip de primer nivell que de ben segur complicarà molt les coses al Barça: Shermadini, Huertas, Salin, Doornekamp, Cavanaugh, Fitipaldo, Guerra, Sulejmanovic, Yusta, Jenkins i Rodríguez completen un equip que en els quarts de final va vèncer amb facilitat el San Pablo Burgos per 2-0 i que va finalitzar tercer a la Lliga Regular.

El Barça

No es pot confiar després de superar amb molta solvència el Lenovo en el primer partit. Els de Saras hauran d’estar 100% concentrats per poder assaltar el Santiago Martín de Tenerife i certificar el bitllet per a la final de la Lliga Endesa. Tots els jugadors estan disponibles per al tècnic lituà, que haurà de decidir quins 12 formen part del roster final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut