Comencen les semifinals de la Lliga Endesa contra el Lenovo Tenerife

Comencen les semifinals de la Lliga Endesa contra el Lenovo Tenerife

Els de Saras busquen el primer punt de l’eliminatòria al Palau (#Vamos, 21:15h)

El Barça rep aquest dilluns, a les 21:15h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Lenovo Tenerife en el que serà el primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa. L’eliminatòria, també al millor de tres partits, tornarà a comptar amb 1000 blaugranes a les grades. Aquest dilluns al matí es farà efectiu un sorteig perquè els abonats han sol·licitat més entrades de les disponibles.

El rival

Ha completat una temporada excepcional amb un balanç de 27 triomfs i 9 derrotes. En el Playoff de quarts de final l’equip que entrena Txus Vidorreta va superar per 2-0 i amb facilitat el San Pablo Burgos. Els màxims anotadors del Lenovo durant el Playoff són l’exblaugrana Huertas (17,5 punts i 7 assistències), Doornekamp (14), Shermadini (13,5) i Fitipaldo (13). Tampoc cal oblidar jugadors com Jenkins, Cavanaugh, Salin, Guerra, Yusta, Sulejmanovic o Rodríguez, entre d’altres.

El Barça

Afronta el sisè partit en els últims 11 dies. El ritme, frenètic, no s’aturarà perquè cada dos dies els de Saras poden disputar un partit fins a final de temporada. Per arribar a les semifinals el Barça va vèncer amb contundència el Joventut de Badalona en el tercer i definitiu partit de quarts de final (94-73). Ara reben un Tenerife que posarà les coses molt complicades i caldrà estar concentrats des del primer minut per aconseguir el primer triomf a les semifinals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut