10a Copa Asobal consecutiva!

10a Copa Asobal consecutiva!

Amb la victòria en la final de Santander, el Barça suma el 16è títol del seu palmarès en 31 edicions de la competició

El Barça ha guanyat la seva 16a Copa Sacyr ASOBAL després d’imposar-se al Liberbank Cantabria Sinfín a casa seva (33-23) en la gran final del torneig. Els blaugranes han fet bé la feina durant el cap de setmana, i han aconseguit d’aquesta manera la 10a Copa consecutiva. Des de la temporada 2011/12 el Barça no ha deixat escapar mai aquesta competició, que aquest curs s’ha disputat a final de curs per motius sanitaris.

Amb aquest triomf, els culers amplien el seu domini en la Copa Sacyr ASOBAL amb 16 títols. El segon equip que més en té és el BM Ciudad Real, amb sis, i el CB Cantabria, amb quatre.

Cinquè de la temporada

Amb la Copa Asobal 2020/21, el Barça ja suma cinc títols aquesta temporada. El curs va arrencar amb la consecució de la Supercopa de Catalunya i després de la Supercopa d’Espanya. Ja al 2021, els de Xavi Pascual van guanyar la Copa del Rei el mes de març i unes setmanes més tard la Lliga Sacyr ASOBAL, que finalment han tancat invictes.

En el plànol individual, és l’11a Copa de Xavi Pascual, que arriba a la xifra de 60 títols com a entrenador del Barça. Per darrere seu hi ha tres jugadors que ja tenen 10 títols de Copa Asobal en el seu palmarès: Raúl Entrerríos, Cédric Sorhaindo i Aitor Ariño. Aquest últim, però, no ha pogut participar a Santander degut a la lesió de genoll.

Per altra banda, hi ha quatre jugadors que han inaugurat el seu palmarès en aquesta competició: Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade.

Ara queda per davant el repte majúscul de la temporada: l’EHF Final4 de la Champions League. La competició que pot arrodonir una temporada perfecta en cas de victòria. Al Lanxess Arena de Colònia, el Barça buscarà el sisè títol de la temporada i la 10a Champions de la història de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut