Preparats per l’assalt a Torrejón!

Preparats per l’assalt a Torrejón!

Dyego i Esquerdinha entren a la convocatòria per viatjar aquesta tarda a Madrid i seran dubte fins a última hora per al decisiu Movistar Inter-Barça (diumenge, 20h, BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte)

“És una final i estem acostumats a jugar aquest tipus de partits, anem a donar-ho tot i a guanyar”, ha dit l’exinterista Daniel en la prèvia del Movistar Inter-Barça (diumenge, 20h, BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte).

Plaza ha convocat a Dyego i Esquerdinha, que aquest matí s’han provat a la pista amb bones sensacions i aquest mateix dissabte a la tarda viatgen amb l’expedició a Madrid, i en canvi queda fora de la llista Rufino. Els dos seran dubte fins a última hora per al decisiu partit de Torrejón. És un partit sense xarxa: si el Barça perd, queda eliminat; però si guanya, forçaria el tercer partit al Palau, previst per dimecres a les 20h.

“No hem de fer ni una concessió”

Andreu Plaza i la plantilla han estudiat el partit de dimecres passat. “Vam fer un bon partit i ens van condemnar errades puntuals”, analitza Plaza. “Si juguem com l’altre dia i evitem aquestes concessions estem convençuts que podem guanyar i tornar la sèrie al Palau”, diu l’entrenador.

“Hem d’igualar la seva intensitat i proposar nosaltres el tipus de joc que volem sense deixar que ens portin al seu terreny, aquesta és la clau”, explica Daniel.

Un segon partit que és una final i que es disputarà aquest diumenge a les 20h a Torrejón en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut