Barça – Bada Huesca: Fam de continuar guanyant!

Barça – Bada Huesca: Fam de continuar guanyant!

(20:30 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) Els blaugranes busquen la classificació per a la final de la Copa Sacyr ASOBAL a Santander

Arriba el penúltim cap de setmana de la temporada, i hi ha en joc un nou títol. Abans de l’esperada Final4 de Colònia, el Barça disputa a partir d’aquest dissabte la 31a Copa Sacyr ASOBAL a Santander. Amb el títol en joc en 24 hores, el conjunt de Xavi Pascual s’enfrontarà en semifinals al Bada Huesca (20:30 hores, en directe per Esport3 i LaLigaSportsTV). Abans, a les 18:15 hores, s’haurà decidit la primera plaça en la final amb el partit entre el Liberbank Cantabria Sinfín i el Bidasoa Irún.

L’equip és a Santander des del dijous, i el divendres va completar una jornada que va incloure l’entrenament previ a l’inici de la competició i l’atenció als mitjans de comunicació per part de Xavi Pascual juntament amb els altres tres entrenadors. Allà, el tècnic blaugrana va avançar que espera poder comptar amb algun dels jugadors que s’han perdut els darrers partits per lesió, com són Luka Cindric i Timothey N’Guessan. Qui no estarà sobre la pista, tal com va confirmar Pascual, serà Aron Pálmarsson, que encara arrossega problemes físics.

Precedents inservibles

L’entrenador blaugrana també va explicar que els dos partits que van jugar el Barça i el Bada Huesca durant la Lliga no serviran com a referència, ja que en una competició curta, com la Copa, t’ho jugues tot a una carta. En els duels de la competició regular, el Barça es va imposar amb claredat tant a Barcelona (39-19) com a Osca (28-40).

El conjunt aragonès ha tancat una excel·lent temporada en la Lliga Sacyr ASOBAL, i en funció d’un últim partit entre el Granollers i l’Ademar León acabarà la competició en quarta o cinquena posició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut