La jornada prèvia de la Copa Sacyr ASOBAL

La jornada prèvia de la Copa Sacyr ASOBAL

El Barça s’ha entrenat al Palacio de los Deportes de Santander, i a la tarda Xavi Pascual ha participat en l’atenció a mitjans dels entrenadors

Després de viatjar el dijous a Santander, el Barça ha completat aquest divendres la jornada prèvia a la 31a Copa Sacyr ASOBAL. Els culers van començar el dia amb l’entrenament oficial al Palacio de los Deportes de Santander, l’escenari de la competició que conclourà la temporada domèstica. Després de l’entrenament, Jure Dolenec va atendre a Barça TV per explicar que serà necessari tenir màxima concentració per aixecar un nou títol abans de la disputa de la Final4 de la Champions.

En l’entrenament a La Ballena, com es coneix el pavelló per la seva forma exterior, hi van participar Luka Cindric i Timothey N’Guessan, que podrien rebre l’alta mèdica i tornar a la convocatòria de cara al partit del dissabte. Així ho va explicar també Xavi Pascual en l’atenció als mitjans de comunicació que va tenir lloc a la tarda. En aquest sentit, el tècnic culer també va confirmar que Aron Pálmarsson encara no estarà disponible per jugar a Santander.

Juntament amb els altres tres entrenadors (Jacobo Cuétara, del Bidasoa Irún, Víctor Montesinos, del Liberbank Cantabria Sinfín, i José Francisco Nolasco, del Bada Huesca), el tècnic blaugrana va explicar com arriba l’equip al penúltim repte del curs.

Una jornada que donarà pas als partits, que arrencaran el dissabte amb la disputa de les dues semifinals. A les 18:15 hores s’enfrontaran el Liberbank Cantabria Sinfín i el Bidasoa Irún, i a les 20:30 hores arribarà el torn del Barça, que jugarà contra el Bada Huesca amb una plaça en la final en joc. El partit es podrà seguir en directe per Esport3 i per LaLigaSportsTV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut