Un derbi decisiu amb públic al Palau

Un derbi decisiu amb públic al Palau

Els de Saras, amb 1000 espectadors a la graderia, busquen classificar-se per a les semifinals (18:30h)

El Barça rep aquest dissabte, a les 18:30h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el Joventut de Badalona en el que serà el tercer partit dels quarts de final del Playoff de la Lliga Endesa. És un partit a cara o creu, sense marge d’error, i en el qual el Barça comptarà per primer cop en més d’un any amb 1000 espectadors al Palau. 

El rival

Va demostrar el seu caràcter  i nivell en el segon partit, a Badalona, i va superar els blaugranes per 72-63. La Penya va tenir en Ferran Bassas el seu màxim anotador, amb 20 punts, seguit de l’exblaugrana Pau Ribas (12) i de Dimitrijevic (10). De cara al tercer partit no cal oblidar homes com Tomic, Morgan, Brodziansky, López Arostegui, Ventura, Birgander o Parra, entre d’altres.

El Barça

Tornarà a tenir la gent blaugrana al Palau i aquesta és una de les millors notícies de la temporada. L’equip és conscient que la sortida en el partit haurà de ser molt bona per poder tornar al camí de la victòria. Un triomf culer classificaria els de Saras per a les semifinals, on s’enfrontaria al Lenovo Tenerife en una eliminatòria que començaria el dilluns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut