El Barça ja és a Santander

El Barça ja és a Santander

Els de Xavi Pascual han fet una última sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i han viatjat a la capital càntabre per afrontar la Copa Sacyr ASOBAL

El Barça ha arribat aquest dijous a Santander després d’haver completat una última sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’equip s’ha desplaçat en avió a la capital càntabre, on aquest cap de setmana se celebrarà la 31a Copa Sacyr ASOBAL. Els homes de Xavi Pascual s’entrenaran el divendres al matí al Palacio de los Deportes de Santander, l’escenari de la competició.

Els blaugranes s’han desplaçat a Santander amb 18 jugadors, a l’espera que Aron Pálmarsson es pugui reincorporar a l’equip abans del dissabte. I és que els de Xavi Pascual disputaran la segona semifinal de la Copa, a les 20:30 hores contra el Bada Huesca. Abans, a les 18:15 hores, Bidasoa Irún i Liberbank Cantabria Sinfín s’hauran enfrontat en la primera semifinal.

En acabar l’entrenament previ al viatge, Gonzalo Pérez de Vargas ha atès a Barça TV per explicar com arriba l’equip a la recta final de la temporada, en què disputarà la Copa Sacyr ASOBAL i l’EHF Final4 de la Champions en dos caps de setmana. Repassem les declaracions del porter blaugrana:

“Arribem amb ganes d’aixecar un nou títol i continuar sumant, amb les energies una mica justes però el que tenim per davant fa que l’equip estigui il·lusionat i motivat d’acabar bé una temporada que de moment està sent molt bona”.

“Ens va bé aquesta Copa perquè si no haguéssim estat dues setmanes sense competir. És el més semblant a una Final4 i ens hi trobarem rivals d’entitat. L’objectiu principal és guanyar la Copa Asobal”.

“En tornejos d’eliminació com aquest, els equips saben que tenen una oportunitat contra nosaltres. Encara que ens donin com a favorits, ens ho hem de guanyar a la pista”.

“Si anem pensant en no lesionar-nos, cometrem un error. Hem de ser fidels a la nostra feina i anar al 100%”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut