“És clar que podem guanyar a Torrejón!”

“És clar que podem guanyar a Torrejón!”

Andreu Plaza, Ferrao i Adolfo avisen que “la sèrie no s’ha acabat” i van veure un “partit molt igualat amb un càstig excessiu al marcador per al Barça”

“Aquí ningú tira la tovallola, qui pensi que això s’ha acabat està molt equiocat”, va dir Ferrao després de la derrota contra Inter (2-5). En el mateix sentit es van expressar el tècnic Andreu Plaza i Adolfo. “És clar que podem guanyar a Torrejón”, va dir Plaza; mentre que Adolfo està convençut que “si corregim detalls de concentració tindrem les nostres opcions”.

Càstig excessiu

“El partit ha estat molt igualat i el resultat és enganyós”, va dir Plaza, que va agrair el suport dels Dracs. “Més enllà de donar-nos suport durant el partit també tenim un vincle molt especial entre ells i l’equip i això és un valor únic”, va dir el tècnic després d’un partit que es va acabar decidint en els últims tres minuts després que l’afició empentés sempre l’equip en els moments més complicats.

“Ara hem de demostrar que som un equip guanyador, no importen els precedents d’aquesta temporada, només importa el partit de diumenge”, avisa Ferrao. “No donem res per perdut i estem acostumats a jugar sota pressió, ho tenim difícil però lluitarem per revertir aquesta situació”, diu Adolfo.

El segon partit de la sèrie de quarts serà diumenge a les 20h a Torrejón i també serà transmès en directe per Teledeporte, BarçaTV i BarçaTV+.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut