Informació de servei

Informació de servei

Normes de funcionament i de servei dirigides a tots els assistents a l'Assemblea General del FC Barcelona del 20 de juny al Camp Nou

Aquest any l’Assemblea del FC Barcelona estrena un nou espai, i se celebrarà a l'interior de l’Estadi. Els socis i sòcies compromissaris estaran situats a la Tribuna del Camp Nou, mentre que l’escenari de l’acte se situarà sobre la gespa, just davant de les banquetes dels equips. 

 

Acreditacions i localitat

La zona d’acreditacions estarà situada a l’esplanada de Tribuna, on els socis compromissaris s’hi podran dirigir a partir de les 14.00 hores, amb unes franges horàries recomanades que el Club farà arribar prèviament per correu electrònic.

Un cop formalitzada la seva inscripció, a cada assistent se li assignarà una localitat i se li indicarà per on accedir-hi. El seient assignat és el que hauran de fer servir durant tota l’Assemblea, sense possibilitat de canvi.

Accessos i aparcament

Els compromissaris que es desplacin en vehicle propi podran accedir al recinte pels accessos 14 i 16, i podran estacionar dins del recinte del Camp Nou mentre hi hagi disponibilitat de places. Els vianants podran arribar a l’esplanada de Tribuna a través dels accessos 9 (entrada pel Boulevard) i 15 (entrada per Arístides Maillol) del recinte blaugrana de les Corts.

Mascareta i protocols de seguretat

Els assistents hauran de fer servir mascareta en tot moment, i hauran de respectar totes les mesures de distanciament i de seguretat requerides pels protocols fixats per les autoritats sanitàries. D’altra banda, en el decurs de la tarda, el Club posarà a disposició dels socis compromissaris ampolles d’aigua i  un petit refrigeri a tots aquells que ho desitgin.

Servei T'Acompanyem

No es permet que els compromissaris vagin acompanyats de persones que no puguin assistir a l’Assemblea. Com és habitual, aquells socis que necessitin ajuda en la seva mobilitat per arribar a la localitat que tinguin assignada, tindran a la seva disposició membres del servei T’Acompanyem, que comptarà amb la col·laboració de la Creu Roja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut