Ratificació de directius

Ratificació de directius

Quatre són els directius que han de ser ratificats per l'Assemblea General de Compromissaris

El punt 5 de l’ordre del dia està destinat a la ratificació dels nomenaments de membres de la Junta Directiva d’acord amb el que disposa l’article 20.10 dels Estatuts.

Els quatre directius que han de ser ratificats pels membres de l’Assemblea són els següents:

Fotos Directius

 

Eduard Romeu i Barceló

Vicepresident. Àrea económica.
Barcelona, 1968 (Soci 28.514).

Romeu és llicenciat en Ciències Econòmiques i va treballar al Banco de Santander i a Bankia. L’any 2015 es va incorporar al grup Audax Energia com a director corporatiu i en l’actualitat és vicepresident del consell d’administració d’Audax Renovables, grup energètic independent l’activitat del qual se centra en la producció d’energia 100% renovable, així com en el subministrament d’electricitat 100% renovable i gas.

Ferran Olivé i Cànovas

Tresorer.
Barcelona, 1958 (Soci 70.169).

Olivé és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. President d’Hestia Alliance SL, grup de gestió líder en assistència sociosanitària i referent en salut mental.

Àngel Riudalbas i Codina

Vocal.
Lleida, 1972 (Soci 97.495).

Riudalbas és llicenciat en Administració d’Empresa per la Universitat de Barcelona, diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida, Master of Business Administration (MBA) EADA, PADE (IESE Business School) i Màster en Direcció Financera per la Universitat Pompeu Fabra. És copropietari i CEO de B&B Trends SL (Ufesa, Zelmer, Di4), empresa líder en la fabricació i comercialització de petits aparells electrodomèstics, copropietari i CEO d’Indox Energy Systems SL, fabricant de cisternes i dipòsits criogènics, propietari de Lifevit SL, empresa de dispositius mèdics, i Precintia Seguridad SL, líder en la fabricació i comercialització de precintes de seguretat. Va ser CEO accionista de Taurus Group i president de Mallory, LTDA.

Joan Soler i Ferré

Vocal. Directiu responsable del futbol formatiu.
Vilafranca del Penedès, 1974 (Soci 83.703).

Soler té un Màster en Direcció Empresarial i un Màster de Gestió Financera i és gerent de les empreses Grup Giró Soler, Logística Girand i Ecomerç la Pescaderia de Maria SL i Advice Soan SL. També és president del FC Vilafranca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut