Primera oportunitat per certificar les semifinals

Primera oportunitat per certificar les semifinals

El Barça busca el 2-0 a Badalona i el pas a les semifinals de la Lliga Endesa (dijous, 22h)

El Barça visita aquest dijous, a les 22h i en directe per Movistar + (Dial 53), el Joventut de Badalona en el que serà el segon partit dels quarts de final del Playoff de la Lliga Endesa. Els de Saras, que van situar l’1-0 en la sèrie aquest dimarts, tenen com a objectiu sentenciar l’eliminatòria per no haver de disputar un tercer partit al Palau.

El rival

Buscarà fer-se fort a l’Olimpic de Badalona en el segon partit i forçar el tercer partit, que es disputaria el dissabte. En el primer partit l’exblaugrana Tomic, Brodzkiansky i Dimitrijevic van ser els jugadors més incisius de la Penya amb 17 punts el primer i 16 el segon i el tercer respectivament. També Ribas va tenir un paper destacat amb 11 punts i 7 rebots. 

El Barça

Va aconseguir el triomf de manera sòlida en un partit que va tenir controlat en tot moment a partir de la segona meitat. Els de Saras es van refer del cop dur de caure a la final de l’Eurolliga demostrant caràcter tan sols 48 hores després. Aquest dijous, a Badalona, el tècnic lituà tindrà el dubte de Calathes, que arrossega molèsties al turmell des de les semifinals de la Final Four.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut