Eric Garcia: “Ho donaré tot per aquesta samarreta, com ho vaig fer de petit”

Eric Garcia: “Ho donaré tot per aquesta samarreta, com ho vaig fer de petit”

El nou central del Barça compleix “un somni” tornant a casa després de quatre anys al Manchester City

Eric Garcia torna a casa. Ho fa per la porta gran, després de quatre exitoses temporades al Manchester City, convençut que li espera “un futur plegat d’èxits” a Can Barça. “Crec que és el final del camí des que vaig començar a jugar al Prebenjamí del Barça. El meu somni era jugar al primer equip i ho donaré tot per aquesta samarreta, com ho vaig fer de petit”, ha explicat en la seva roda de premsa de presentació, en què ha comparegut acompanyat pel president Joan Laporta, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de Futbol Mateu Alemany.


El seu fitxatge pel Barça ha estat una qüestió de voluntats comunes. “Tots volíem arribar aquí i aquí hi som”, ha declarat Eric Garcia. “Quan van passar les eleccions, el president va parlar amb el meu gent i jo vaig deixar molt clares les meves intencions”, ha afegit. En la mateixa línia s’ha expressat el president Laporta: “Li vull agrair a l’Eric l’esforç, la voluntat i les ganes. És un dia històric per al Barça”.

Piqué, un mirall; Ansu, un amic

Per trajectòria, les comparacions amb Gerard Piqué han estat inevitables. Però Eric Garcia prefereix evitar-les: “Que em comparin amb Piqué és una cosa que li agrada a tothom però jo estic començant la meva carrera i ell ho ha guanyat tot i ha estat el millor central en aquesta última dècada. No ens podem comparar. Hauré d’estar al seu nivell”.

Amb Ansu de petits sempre dèiem si jugaríem junts algun dia al Camp Nou. Tinc moltes ganes de jugar amb ell

Eric Garcia

També ha estat preguntat per Ansu Fati, amb qui va coincidir a les categories inferiors culers: “Amb l’Ansu tinc una relació molt propera des que va arribar al Barça en categoria aleví. Hem mantingut el contacte quan vaig marxar. Me l’estimo molt i tinc una gran relació amb ell. De petits sempre dèiem si jugaríem junts algun dia al Camp Nou. Tinc moltes ganes de jugar plegats”.

Laporta: “Les converses amb Messi van bé”

En un altre ordre de coses, Joan Laporta ha tornat a explicar que “les converses amb Messi van bé però encara no hi ha res fet”, tal com va dir en la roda de premsa de divendres passat. Tampoc hi ha novetats en les converses amb Ronald Koeman, amb qui també s’està parlant.

Preguntat sobre un possible excés de centrals a la plantilla amb l’arribada d’Eric Garcia, el president ha assegurat que serà decisió de l’entrenador veure quants en necessita per afrontar el curs. “Li estem posant difícil”, ha explicat. El president creu que s’estan portant jugadors “d’un gran nivell” i ha reconegut sentir-se “molt content” pel nou Barça que s’està construint. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut