Així serà la setmana de la Copa Asobal

Així serà la setmana de la Copa Asobal

El Barça ha començat els entrenaments de preparació per a la cita de Santander, a on es desplaçarà el proper dijous

El Barça ha completat aquest dilluns el primer entrenament de la setmana de la Copa Sacyr ASOBAL 20/21, que tindrà lloc els propers dissabte i diumenge a Santander. Xavi Pascual ha començat a preparar amb l’equip la penúltima cita de la temporada, que arrencarà amb les semifinals contra el Bada Huesca (dissabte, 20:30h). Abans, el Liberbank Cantabria Sinfín i el Bidasoa Irún s’hauran disputat el primer bitllet per a la final del diumenge.

Els blaugranes s’entrenaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant la setmana fins al dijous. Després d’aquell darrer entrenament, l’equip volarà a Santander i s’instal·larà a la seu de la Copa. L’última sessió prèvia a la competició, que serà el divendres, es durà a terme al Palacio de los Deportes de Santander, l’escenari dels partits. Aquell mateix dia, a la tarda, Xavi Pascual oferirà una roda de premsa juntament amb la resta d’entrenadors del Liberbank Cantabria Sinfín, del Bada Huesca i del Bidasoa Irún.

A Santander, el Barça buscarà la 16a Copa Asobal de la seva història, la que seria la 10a de forma consecutiva. Cal recordar que la competició s’havia de disputar, com habitualment, just abans del Nadal, però que per motius sanitaris va ser ajornada. Amb la nova data, serà el preludi del tancament de la temporada amb la disputa de l’EHF Final4 de la Champions League, que tindrà lloc el 12 i 13 de juny al Lanxess Arena de Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut