El Barça, classificat per a la final de LaLiga Promises

El Barça, classificat per a la final de LaLiga Promises

Els culers han derrotat el Betis, en la semfinal, i, d'aquesta manera, buscaran alçar el títol davant el Sevilla

Ja són a la final! El Barça, a les 13 hores, disputarà el partit decisiu per al títol del XXX Torneig LaLiga Promises. Una competició que es juga a Vila-real. 

Aquest diumenge, l'elenc dirigit per Jordi Pérez i Pau Moral ha derrotat el Betis en la semifinal (2-0). Ebrima, en una jugada repleta de qualitat i després d'estar atent a un refús del porter rival en un córner, i Fran, des de la frontal de l'àrea i amb un altre xut imparable, han sigut els autors dels gols. Unes dianes que han enviat el Barça a la final; on buscaran apoderar-se del títol davant el Sevilla.

Uns passos triomfals

L’aventura de l’Aleví continua intacta a Vila-real. I el pròxim repte és la final a les 13 hores d'aquest diumenge. Cal recordar que els nois de Jordi Pérez i Pau Moral van signar una brillant primera fase en què van guanyar l’Osasuna (4-0), el Granada (1-0), el Betis (3-0) i l’Alabès (4-1). I, posteriorment, van derrotar l'Atlètic de Madrid als quarts de final en la tanda de penals. Què segueixi el camí victoriós dels blaugranes!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut