Barça-Llevant (prèvia): Noranta minuts per a una proesa

Barça-Llevant (prèvia): Noranta minuts per a una proesa

20h, Barça TV, TV3 i Teledeporte i streaming per BarçaTV+: L’equip busca la seva vuitena Copa de la Reina a Leganés, que completaria un triplet de llegenda

El Barça està un pas d’una gesta de llegendària. Després de guanyar la Lliga (amb vuit jornades d’antel·lació) i la seva primera Champions League, ara té la oportunitat de tancar la millor temporada de la seva història amb la consecució de la Copa de la Reina i de l’esplendorós Triplet. El Llevant, a la final de Butarque, és el gran escull per a la proesa per a un equip que no podrà comptar amb les lesionades Paños, Graham ni Falcón.

Són, de fet, els dos Reis de Copes, amb 7 i 6 respectivament. La que el quadre culer va aconseguir el febrer a Màlaga -corresponent a la temporada anterior- desempatava la part alta del palmarès. El Barça és el gran dominador de la competició en l’última dècada: és la vuitena final en onze anys, de les que ha guanyat sis.

Ara bé, el curs del Llevant també és d’excel·lent, malgrat les nombroses baixes que ha anat patint. Finalista a la Supercopa, té a tocar l’objectiu de classificar-se per a la Lliga de Campions. A més, ara, catorze anys després, vol tornar a regnar a la Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut