La celebració de l’OK Lliga, aquest dissabte al Palau!

La celebració de l’OK Lliga, aquest dissabte al Palau!

L’equip rebrà el trofeu de la competició després del Barça – Voltregà d’aquest dissabte (20.00 hores)

Un cop assolida de forma matemàtica la primera posició de l’OK Lliga, arriba el moment de celebrar-ho amb l’afició. El Barça d’hoquei patins rebrà aquest dissabte el desitjat trofeu de la competició domèstica. Serà un cop acabi el Barça – Voltregà de l’última jornada de la competició (20.00 hores, BarçaTV).

El capità Aitor Egurrola aixecarà el trofeu que entregarà el president de la RFEP, Carmelo Paniagua, i podrà mostrar la copa a l’afició present al Palau Blaugrana. “Aquest títol va especialment per a l’afició en un any tan especial com aquest perquè hem pogut veure’ns molt poc tant a casa com a fora”, va dir Edu Castro després de la victòria a Mataró, afegint que  “dediquem el títol especialment als dos grups més fidels”. “Si la nostra feina té un sentit és perquè l’afició del Barça pugui gaudir dels títols i del joc que intentem fer”.

L’últim partit al Palau

El duel d’aquest dissabte serà l’últim de la temporada al feu barcelonista. L’equip seguirà entrenant dues setmanes més per afrontar amb les màximes garanties els quarts de final de la Copa del Rei contra el Noia Freixenet (11 de juny; 20.45 hores; Riazor).

Per acomiadar l’equip 2020/21, els socis i aficionats ja poden adquirir les seves entrades al lloc web del club. També hi ha descomptes per a grups i per a la compra d’entre tres i sis entrades amb el codi ‘Familiar’.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut