Recoletas Atl. Valladolid – Barça: Darrer triomf a domicili a la Lliga (21-32)

Els culers guanyen amb autoritat en l'últim desplaçament del curs a l'ASOBAL i es mantenen invictes

Victòria plàcida del Barça en el darrer desplaçament de la temporada a la Lliga Sacyr ASOBAL 20/21. Els culers han superat amb autoritat al Recoletas Atl. Valladolid (21-32) i mantenen el ple de victòries a la Lliga, a falta de disputar-se dues jornades, totes dues al Palau Blaugrana.

De menys a més

Tot i que en els primers compassos els locals han aguantat bé al marcador, amb empat als primers 10 minuts, a poc a poc els blaugrana han començat a distanciar-se, i a falta de cinc minuts per al descans ja duplicaven al Valladolid (6-12). Finalment, els de Xavi Pascual han tancat el primer temps amb un 9-15, deixant el duel força encarrilat per al segon període.

Ja a la segona meitat, el ritme anotador ha anat en augment, amb Langaro i Frade, amb 7 gols cadascun, com a principals referències ofensives, a més d'uns bons registres de Makuc (4 gols), Aleix Gómez (3) i Diocou (3). A més, l'anècdota emotiva del partit ha estat quan, a la segona meitat, s'ha aturat el partit per ovacionar a Raúl Entrerríos. El capità blaugrana va jugar durant tres temporades a Valladolid (2007-10) i ha rebut la gran ovació del pavelló.

Finalment, els culers no han donat opció i han acabat guanyant per 11 gols de diferència, amb un 21-32 final. Així doncs, nova victòria a la Lliga i ja van 32 en 32 jornades, d'un campió que vol seguir la ratxa.

Recoletas Atl. Valladolid, 21
Barça, 32

Recoletas Atl. Valladolid: Carlos Calle (-), Nicolás López (-), Daniel Pérez (1), Álvaro Martínez (1), Miguel Martínez (3), Jorge Serrano (4), Víctor Rodríguez (2) -set inicial-. Ander Ugarte (3), Adrián Fernández (5), Roberto Pérez (-), Miguel Camino (1), Nicolás García (-), Pablo Herrero (-), Manuel García (-).
Barça: Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (3), Dika Mem (2), Àlex Pascual (1), Makuc (4), Langaro (7), Fabregas (1) -set inicial-. Mortensen (-), Entrerríos (-), Sorhaindo (1), Dolenec (2), Janc (1), Thiagus Petrus (-), Diocou (3), Møller (-), Frade (7).
Parcials: 1-1 / 4-4 / 5-7 / 5-7 / 6-8 / 6-12 / 9-15 (descans) 11-18 / 11-22 / 15-25 / 17-27 / 19-30 / 21-32 (final)
Àrbitres: Hoz Fernández, Riloba Pereda