Barça B – BM Iberoquinoa Antequera (30-26): Triomf en el darrer partit a casa

Gran nivell de joc dels joves blaugranes en un dia de comiats

Darrer partit a casa del segon equip blaugrana a l’actual temporada. Els blaugranes jugaven contra un equip que ja és equip d’Asobal , de cara a la propera temporada i era un dia especial per l’entrenador del B Blaugrana Roi Sánchez, entrenador del B des de la temporada 2017/18, i que avui s’acomiadava del Club a casa, per entrenar l’TVB Stuttgart les dues properes temporades.

A nivell del partit, la primera part va ser molt igualada. La majoria de minuts es van disputar amb empat en el marcador i les defenses van ser les grans protagonistes dels primers 30 minuts. Durant la segona part, el Barça B va assolir diferències de 4 gols i va entrar en el tram final del partit dominant el marcador i emportant-se el triomf.

Igualtat i defensa

A l’inici del partit les defenses eren les que primaven sobre els atacs. Un empat a 2, en el minut 7 de partit, era reflexa del que es veia a la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La igualtat continuava amb el ferm treball defensiu dels dos equips (6-6) a l’equador del primer temps. Cap dels dos equips aconseguia distanciar-se de més d’un gol i al descans s’arribava amb un 14 a 13, que deixava el partit totalment obert.

Maduresa local

La segona part s’iniciava amb una tònica d’igualtat similar a la que s’havia viscut al llarg del primer temps, La petita primera escletxa, veient eles diferències en que s’estava desenvolupant el partit, va ser en el minut 39 on el Barça B guanyava per 20 a 17. Els blaugranes vivien un moment dolç de joc davant un Antequera amb noms de llarga experiència a l’handbol com Baena, Moyano o Juan Antonio Vázquez ‘Chispi’.

Passaven el minuts i s’entrava a la recta final, minut 50, amb un resultat de 25 a 21 que deixava tot obert. Els de Roi Sánchez jugaven amb intel·ligència i a 4 minuts de la fi continuaven dominant per 29 a 23. Aquesta maduresa que han demostrat al llarg de l’any els hi va permetre assolir el triomf en el darrer partit a casa de l’actual temporada

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – BM Iberoquinoa Antequera (30-26)