Torna el bàsquet 10 dies després

Torna el bàsquet 10 dies després

Els de Saras reben un Baskonia que es juga ser cap de sèrie (dimecres, 21:15h)

El Barça rep aquest dimecres, a les 21:15h i en directe per Movistar+ (Dial 53), el TD Systems Baskonia en la que serà la 37a jornada de la Lliga Endesa. Els de Saras, immersos en la preparació de la Final Four de Colònia i després de 10 dies sense competició, es trobaran al davant un Baskonia que sempre exigeix molt i que s’està jugant ser cap de sèrie en el Playoff de quarts de final.

El rival

L’equip que entrena Dusko Ivanovic té en Rokas Giedraitis el seu màxim anotador (13,5 punts) i compta amb d’altres gran anotadors com Pierria Henry, Achille Polonara o Alec Peters. Tampoc cal oblidar homes com Dragic, Jekiri, Fall, Sedekerskis, Diop o els nouvinguts Quino Colomo i Massenat.

El Barça

Sarunas Jasikevicius podrà comptar amb els 14 jugadors del primer equip per al duel contra el Baskonia i haurà de decidir quins dos jugadors no formen part del roster final. El Barça és conscient que, tot i que és complicat, dos triomfs i dues derrotes del Madrid el situarien en la primera posició de la taula. Per tant, no val a badar contra el conjunt basc al Palau.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut