Èxit de la jornada de portes obertes al Museu i l’apertura del Barça Cafe

Èxit de la jornada de portes obertes al Museu i l’apertura del Barça Cafe

La instal·lació va rebre des de les 10 h fins a les 22 h més de 4.200 visitants, dividits en trams horaris i complint totes les mesures sanitàries vigents, la major xifra diària des de l’inici de la pandèmia

El Museu del Barça va celebrar aquest dissabte una jornada de portes obertes en la qual van participar 4.249 visitants, la major xifra diària en aquesta instal·lació des que va esclatar la pandèmia. La convocatòria va coincidir amb l’estrena del Barça Cafe, el nou restaurant del Camp Nou ubicat al Boulevard de taquilles, a tocar del Museu, que també va tenir un horari especial fins a les 23 hores.

 

La jornada es va desenvolupar seguint tots els protocols sanitaris vigents, esglaonant l’accés per trams horaris, amb la prioritat de que l’experiència no suposés cap risc per a la salut dels visitants. Cal recordar que el Museu del Barça compta amb el segell Safe Tourism Certified, atorgat per l’Instituto de Calidad Turística Española (ICTE), que l’acredita com un espai Covid Free, amb totes les garanties sanitàries. Les entrades es van haver de retirar de forma anticipada, bé a través del web del Club o bé a les taquilles, i es van esgotar en poques hores. Un fet que demostra l’interès del públic en descobrir una de les atraccions d’oci més rellevants de la ciutat. L’ambient va ser de gran satisfacció general per part dels visitants per poder tornar a gaudir de les instal·lacions del Barça després de molts mesos sense poder fer-ho.

mini_PortesObertesMuseu_021
La Barça Store del Camp Nou també va romandre oberta aquest dissabte

Els visitants van poder recórrer la instal·lació lliurement, descobrint la zona de les Champions, l’espai dedicat a Messi, la sala interactiva i la vitrina amb tots els trofeus del Club on, des de fa uns dies, s’ha incorporat la Copa del Rei aconseguida pel primer equip davant l’Athletic Club el passat mes d’abril.

També van poder gaudir, en aquest cas només fins a les 19 hores, de la vista panoràmica del Camp Nou des del recorregut que passa per la segona graderia i que ofereix una estampa impressionant de l’Estadi. La Barça Store del Camp Nou també va romandre oberta aquest dissabte des de les 11 fins a les 21 hores perquè els visitants que ho desitgessin poguessin fer les seves compres i endur-se els seus productes favorits.

Oferta renovada d’activitats 

Després haver estat tancat temporalment des del novembre, el Club va poder reobrir el Museu a partir del 19 de març passat amb un horari especial (divendres de 15.00 h a 19.00 h, els dissabtes des de les 10.00 h fins a les 19.00 h i els diumenges de 10.00 h a 15.00 h). L’objectiu és que les franges d’obertura s'ampliïn progressivament i, en aquest sentit, el Club treballa per poder donar properament un nou pas endavant i obrir els diumenges a la tarda a partir del proper mes de juny.

El Museu també ha renovat recentment la seva oferta d’activitats. Una de les novetats és la gimcana per a famílies ‘El Rondo del Museu del Barça’. També s’han volgut potenciar les visites guiades, com per exemple el ‘Players Experience Tour’. I s’ha estrenat també una nova experiència guiada per a famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 13 anys, el ‘Camp Nou Explorers’.

El preu de les entrades continua sent molt atractiu, especialment per als residents a Catalunya: l’entrada bàsica té un preu de 12 euros. Cal recordar que els socis del FC Barcelona tenen l’accés gratuït permanentment.

D’altra banda, els visitants del Camp Nou també van poder conèixer de primera mà el Barça Cafe, el nou sportsbar de la zona del Boulevard que es va inaugurar divendres i que va obrir les seves portes al públic aquest dissabte. L’establiment, gestionat per Singularis, la divisió de càtering d’autor del grup Serunion, presenta una atractiva oferta gastronòmica de qualitat, dissenyada pels germans Iglesias (Grupo Iglesias), que inclou plats distintius de la cuina catalana i receptes favorites dels jugadors del primer equip. Els aficionats van descobrir un nou espai de trobada que destaca per una cuidada estètica de temàtica blaugrana i una decoració que respira Barça i Barcelona en tots els detalls.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut