El Barça ja és a Göteborg

El Barça ja és a Göteborg

El conjunt blaugrana s’ha desplaçat a la ciutat sueca, on diumenge afrontarà la seva segona final de la Lliga de Campions davant del Chelsea

El Barça Femení ja és a Göteborg. L’equip s’ha desplaçat aquest divendres a la tarda a Suècia, on diumenge (21h) afrontarà la seva segona final de la Lliga de Campions davant del Chelsea. L’equip s’enlairava de l’aeroport del Prat cap a les 15.00h en un vol privat i tres hores més tard aterrava a la ciutat escandinava. 

L’expedició culer ha estat encapçalada per la vicepresidenta Maria Elena Fort i pel directiu responsable, Xavier Puig. També hi han viatjat els directius Xavier Barbany, Miquel Camps i Josep Ignasi Macià.

Cal recordar que el cos tècnic blaugrana ha citat les 23 futbolistes del primer equip per a la gran final de la Champions League. Abans del desplaçament, el conjunt blaugrana ha completat el darrer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. L’assaig general serà dissabte a partir de les 17.00h al Gamla Ullevi, l’escenari del partit. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut