Barça Cafe, el nou ‘sportsbar’ del Camp Nou, obre les seves portes

Barça Cafe, el nou ‘sportsbar’ del Camp Nou, obre les seves portes

El president Laporta ha inaugurat aquest establiment de la zona del Bulevard, gestionat per Singularis i amb l’atractiva proposta gastronòmica dels germans Iglesias

El recinte del Camp Nou a les Corts té des d’avui un nou espai de referència per a tots els culers, el Barça Cafe, un sportsbar de temàtica barcelonista que ha de ser un espai de trobada, d’oci i d’entreteniment per a tots els visitants de les instal·lacions blaugrana. El nou establiment obre demà dissabte les seves portes al públic, i avui s’ha inaugurat amb la presència del president Joan Laporta, membres de la Junta Directiva i del cos executiu del Club, així com representants de Serunion, el grup que gestionarà el nou local, encapçalat pel seu president, Antoni Llorens;  i els germans Juan Carlos i Borja Iglesias, que són els autors de la proposta gastronòmica.

El Barça Cafe és la gran aposta del Club per millorar l’oferta culinària del Camp Nou amb un establiment emblemàtic i de qualitat, amb una decoració cent per cent blaugrana i una oferta gastronòmica basada en elements distintius de la cuina catalana i amb plats inspirats en els gustos dels jugadors del primer equip. El local pot acollir unes 170 persones, ja que ocupa més de 500 m2 en una zona estratègica del recinte de les Corts, el que es coneix com el Bulevard, que es troba davant de l’Accés 9, a tocar de l’entrada del Museu del Barça i de la Barça Store. L’sportbar que avui s’ha inaugurat serà la joia de la futura Rambla del Barça quan es faci en els pròxims mesos la remodelació d’aquest espai que proposarà als visitants una nova manera de relacionar-se amb les instal·lacions del Club.

Àmplia representació institucional

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència, a més de Joan Laporta, d’Antoni Llorens i dels germans Iglesias, d’alguns dels membres de la nova Junta Directiva, com el vicepresident primer i responsable de l’àrea esportiva, Rafael Yuste; el vicepresident de l’àrea econòmica, Eduard Romeu; el vicepresident de l’àrea institucional, Antonio Escudero; el vicepresident de l’àrea de màrqueting Juli Guiu; el secretari i responsable del bàsquet, Josep Cubells, i els directius Miquel Camps, portaveu adjunt; Josep Ignasi Macià, responsable de la Comissió Social; Aureli Mas, responsable del futbol sala; Joan Solé, responsable de l’handbol; Joan Soler, responsable del futbol base, i Àngel Riudalbas, així com el conseller delegat, Ferran Reverter, i altres executius del Club. En representació dels esportistes, també ha fet acte de presència l’exjugador Chapi Ferrer, actual entrenador dels Barça Legends.

Per part de Singularis, la divisió de càtering d’autor del grup Serunion, també hi han assistit Aksel Helbek, director comercial; Oscar Tesouro, director de transformació, i Xavier Romera, director de la divisió d’oci-events. Serunion és la companyia líder en el sector de la restauració de col·lectius a l’estat espanyol i destaca per promoure una alimentació saludable i que actua de manera sostenible.

Un treball d'equip

En el seu parlament, Joan Laporta ha destacat que “és una gran satisfacció per al FC Barcelona poder inaugurar un espai d’oci i restauració tan fantàstic com el Barça Cafe”. Laporta ha confessat que ell i la Junta tenien “moltes ganes de que s’obrís”, ja que degut a la pandèmia s’ha hagut d’endarrerir la seva inauguració. El president ha volgut ressaltar també “la gran feina d’equip” duta a terme per estrenar el projecte. “D’una banda, el Barça, amb tota la potència i l’altaveu de la seva marca; d’una altra, l’experiència en la gestió d’establiments gastronòmics del Grup Serunion; i per últim, el segell de prestigi i qualitat que aporten els Germans Iglesias, que han dissenyat una oferta culinària molt atractiva”, ha recordat.

Per la seva part, Antoni Llorens, president i director general de Serunion, ha assegurat “estar molt feliç” de poder participar en el projecte. “Ens agradaria que la gent que vingui se senti com a casa”, ha confessat. Serunion i el Barça treballen conjuntament des de fa sis anys i, en aquest sentit, Llorens ha assegurat que la seva empresa ha crescut de la mà del Barça. “Us devem molt i estem molt feliços d’estar en el projecte. Agraïm la vostra confiança”, ha reconegut. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut