Barça Cafe, el nou emblema de la restauració al Camp Nou

Barça Cafe, el nou emblema de la restauració al Camp Nou

A partir del dissabte dia 15 de maig obre les portes un nou ‘sportsbar’ al Bulevard de taquilles del Camp Nou pensat com a espai de trobada per als barcelonistes

El Barça Cafe és la nova proposta d’oci i restauració que el FC Barcelona obre al públic aquest dissabte 15 de maig amb l’objectiu d’ampliar els serveis al Camp Nou i millorar-ne l’oferta gastronòmica. El nou local -ubicat al Bulevard de taquilles de l’Accés 9, a tocar de l’entrada al Museu del Barça- és un sportsbar acollidor i purament blaugrana amb una proposta culinària de qualitat basada en elements distintius de la gastronomia catalana.

L’establiment, gestionat per Singularis, la divisió de càtering d’autor del grup Serunion, compta amb més de 500 m2 i entre la barra, les taules, el lounge i la terrassa, podrà acollir uns 170 clients. La seva decoració respira Barça i Barcelona en tots els detalls. Els colors blaugrana, els motius futbolístics, les rajoles hidràuliques i el trencadís de Gaudí són elements presents en tot l’espai, on també hi ha làmpades amb forma de pilota i taules on s’hi poden llegir frases mítiques dels jugadors del Barça. Detalls de memorabília, especialment samarretes, donen calidesa a les parets del local on també hi llueixen desenes de fotografies de les gestes del primer equip.

mini_BarcaCafe_019

El Barça Cafe neix amb l’objectiu de convertir-se en punt de trobada per als Culers, tant en els dies de partit a l’Estadi com quan l’equip juga fora, ja que el local disposa  d’unes grans pantalles on es poden seguir els partits amb tot luxe de detalls mentre es gaudeix de la millor oferta gastronòmica. Una proposta dissenyada pels Germans Iglesias (Grupo Iglesias), basada en productes frescos i locals.

Amb els plats favorits dels jugadors

Com a atractiu, la carta del Barça Cafe inclou alguns dels plats favorits del jugadors del primer equip; receptes saludables revisades pels nutricionistes del FC Barcelona i elaborades en col·laboració amb Beko, dins del programa Eat like a Pro. La pizza margarita de Dembélé, el gaspatxo amb tuna de Jordi Alba o el salmó amb patates i carbassó al forn de Leo Messi són alguns dels plats que els visitants poden degustar, igual que ho fan els homes de Koeman. En els dies de partit al Camp Nou, però, el Barça Cafe canviarà la seva fesomia interna (decoració i disposició del mobiliari) i simplificarà la seva carta, que estarà basada en productes per endur amb l’objectiu d’agilitzar els serveis.

mini_BarcaCafe_029

A causa de la situació sanitària, de moment, el Barça Cafe estarà obert només els caps de setmana, com el Museu i la Botiga. Cal destacar també que els socis del FC Barcelona tindran un 10% de descompte en la carta mostrant el seu carnet d’afiliat.

Portes obertes al Museu el dissabte 15

El FC Barcelona celebrarà la inauguració d’aquest nou local amb una jornada de portes obertes al Museu del Barça durant el dissabte dia 15, de 10 a 22 hores, i el Barça Cafe també romandrà obert fins a les 23 hores. L’objectiu és que, amb el compliment de les restriccions d’aforament vigents i tots els protocols sanitaris necessaris, el major nombre de persones puguin descobrir aquest nou punt de restauració del Camp Nou. Les entrades per poder accedir gratuïtament al Museu aquest dia estan disponibles a través del web de Club i a taquilles. Per arrodonir la jornada el Barça Store del Camp Nou també estarà obert d’11 a 21 hores.

Projecte endarrerit per la pandèmia

Les obres d’aquest establiment es van iniciar el febrer del 2020 però es van haver d’aturar dos mesos després, a l’abril, per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19. No va ser fins a l’octubre quan els treballs d’adequació es van poder reprendre fins a la seva inauguració aquest mes de maig.  

En aquest projecte el FC Barcelona compta amb la participació de Singularis, empresa encarregada de la gestió del local, un partner important que suma esforços i coneixement en l’àmbit de la restauració perquè aquest nou espai sigui sinònim de garantia de qualitat.

El primer pas de la Rambla del Barça

El Barça Cafe serà la joia de la corona de la futura Rambla del Barça, una remodelació integral del Bulevard de taquilles de l’Accés 9 que proposarà als visitants una nova manera de relacionar-se amb les instal·lacions del Club, rescatant l’essència d’una rambla, basada en la convivència, el relax i el bon rotllo. El Club ja treballa en aquest nou espai que s’inaugurarà en els propers mesos i que servirà no només per ampliar l’oferta gastronòmica de l’Estadi, especialment d’establiments take away, sinó també per incorporar noves atraccions d’oci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut