Graham: “Estem molt a prop i tothom té molta gana”

Graham: “Estem molt a prop i tothom té molta gana”

Entrevista a l’extrem noruega del Barça Femení just abans de la final de la Lliga de Campions contra el Chelsea a Göteborg

A pocs dies de l’esperada final de la Lliga de Campions davant el Chelsea, Caroline Graham Hansen ha concedit una entrevista a Barça TV on repassa el camí fins a Göteborg i les sensacions personals i col·lectives abans d’una cita única. “Estem molt a prop i tothom té molta gana perquè volem guanyar la Champions”, confessa la ‘16’ culer. A nivell particular, Graham reconeixia: “La Champions era un dels meus objectius. Havia perdut dues finals i sé quina és la cara perdedora en un gran partit com aquest”. 

També recordava la cruel eliminació a les semis de la passada edició: “La lliçó més gran que vam aprendre és que vam ser millors que el Wolfsburg. Tothom ho va veure i el mateix rival ho va dir. Però no sempre guanya el millor equip. La sensació que vaig tenir és que tornaríem”. I afegia: “La resposta és el treball dur. Hem estat molt regulars i consistents tot el curs. Hem fet una gran feina sobre la gespa. Podem competir contra qualsevol equip”.

De cara a la final de diumenge, l’extrem noruega ho té clar: “A la final prendré riscos, no tindré por de continuar intentant-ho”. “Tornar a casa amb la Champions és el meu somni i el de tots. També ho vol el Chelsea! Hem de jugar i deixar-nos-hi la pell”, sentenciava.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut