Campions de l’OK Lliga per 32a vegada!

Campions de l’OK Lliga per 32a vegada!

El conjunt blaugrana s’ha imposat a Mataró i ha aconseguit el vuitè títol consecutiu

Campions! El Barça és matemàticament campió de l’OK Lliga després de la victòria aconseguida aquest dissabte a Mataró. L’equip, que depenia d’ell mateix després de 26 jornades sense perdre, ha fet els deures a la capital del Maresme i ha pogut celebrar la vuitena Lliga consecutiva.

Com és habitual, la plantilla ha volgut dedicar el títol a l’afició i a les penyes presents habitualment al Palau Blaugrana després d’una temporada tan dfícil en que la majoria de compromisos s’han hagut de jugar a porta tancada.

Aquesta fita arriba a una jornada per acabar la competició i després d’haver lluitat molt al llarg de tota la temporada per arribar amb cert avantatge al capdavant de la taula. Cal recordar que l’equip va arribar a estar cinc punts per sota del Liceo i que, al final de la primera volta, el marge era de tres punts. La segona volta del conjunt barcelonista ha sigut impecable i marcada per la gran victòria a Riazor (3-7), que li va servir per situar-se líder en solitari.

Des de la jornada 18, doncs, l’equip ha tingut l’obligació de seguir sumant de tres en tres i només ho va deixar de fer en l’empat a la pista del Reus. En l’última cita, el campió rebrà el Voltregà (29 de maig) amb l’objectiu de ser fidel a si mateix i arribar a l’espectacular xifra de 83 punts.

Un palmarès immens

L’OK Lliga aconseguida aquest dissabte és la 32a d’una secció que acumula 128 títols al seu palmarès. De tots aquests, el capità Aitor Egurrola ha estat present en més de la meitat (76). ‘El pop’ és l’esportista d’hoquei patins amb més competicions domèstiques (21), seguit per Sergi Panadero (16).

A l’equip, els segueixen Pablo Álvarez i Sergi Fernández (9), Matias Pascual (7 i una més amb el Liceo), Pau Bargalló (5), Ignacio Alabart (4), Nil Roca i Joao Rodrigues (3) i Helder Nunes (2). Aquesta quarta OK Lliga amb Edu Castro al capdavant de la banqueta del Palau també és la primera de Sergi Llorca com a jugador de la primera plantilla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut