La setmana es tanca a San Pablo

La setmana es tanca a San Pablo

Els de Saras visiten el Coosur Betis aquest diumenge (12:30h)

El Barça visita aquest diumenge, a les 12:30h i en directe per Movistar+, el Coosur Real Betis en la que serà la 36a jornada de la Lliga Endesa. Els de Saras, que ja tenen assegurada la segona posició de la Lliga Regular, volen seguir guanyant per arribar en les millors condicions a la Final Four de l’Eurolliga

El rival

El Betis té la permanència molt ben encarada. I és que l’equip que entrena Joan Plaza, que compta amb 11 victòries, pot mantenir la categoria sense haver de guanyar cap partit més. L’equip sevillà té en James Feldeine el seu màxim anotador amb 15,3 punts i compta amb jugadors de gran nivell com el pivots Ndoye (11,7 punts i 5,2 rebots) i Nick Kay (8,3 punts i 5,8 rebots) que són molt perillosos en el rebot ofensiu. A més, no cal oblidar homes com Randle, Borg, Almazán, l’exblaugrana Spires, Ouattara, TJ Campbell o Jerome Jordan.

El Barça

Afronta el tercer partit de la setmana amb la confiança pels núvols després d’haver aconseguit dimarts la classificació per a la Final Four i haver superat dijous l’Obradoiro en partit ajornat de la Lliga Endesa. L’equip, tot i els grans esforços realitzats, es troba en un bon estat de forma i vol aconseguir un nou triomf al pavelló de San Pablo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut